Ţinute ca SCLAVE şi puse să UCIDĂ: Povestea chinezoaicelor sechestrate pentru PROSTITUŢIE

Un bărbat de 35 de ani din China a fost executat conform legii, fiind acuzat de crimă, viol şi lipsire de libertate a şase femei pe care le-a sechestrat într-o pivniţă şi le-a forţat să se prostitueze în folosul lui.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 20:35

Li Hao, un chinez de 35 de ani, din privincia Henan, a luat ca sclave sexuale şase femei, pe care le-a închis într-o pivniţă pe care şi-o amenajase la subsolul blocului în care locuia şi le-a forţat să se prostitueze.

Chinezul era funcţionar în cadrul unui consiliu local din Henan, scrie presa chineză citată de Daily Mail. Faptele s-au petrecut în 2009, iar femeile au stat captive 21 de luni, până când s-a descoperit cazul, iar Li Hao a fost condamnat la moarte, fiind acuzat de crimă, viol, detenţie ilegală de persoane în scopul prostituţiei şi producere de materiale pornografice.

În timpul când femeile au stat captive, două dintre ele au fost ucise de către Hao, care nu a comis singur crimele, ci le-a constrâns şi pe celalte să participe la omor. Una dintre cele şase femei a reuşit să scape după  trei luni de detenţie, când proxenetul a scos-o din carceră pentru a o duce în alt loc ca să se prostitueze. Femeia a reuşit să fugă şi a raportat cazul la poliţie.

Bărbatul a fost condamnat de către Curtea Supremă a Poporului  la pedeapsa capitală în martie, 2012 şi a fost executat în noiembrie, în acelaşi an.

În urma anchetei desfăşurate la locul unde s-au petrecut faptele, anchetatorii au descoperit cadavrele celor două femei ucise, ascunse în pivniţă şi care se aflau acolo aproape de un an. Cele trei femei care participaseră la uciderea celorlalte două nu au primit pedepsa capitală. Una dintre ele ispăşeşte, pentru complicitate, 3 ani de închisoare, iar celelalte două au fost puse în libertate, dar sub supraveghere.

Toate femeile care au căzut victime proxenetului fuseseră recrutate de el din cluburi de noapte şi baruri karaoke. Bărbatul era căsătorit şi avea un fiu de 8 luni. El era funcţionar în cadrul Biroului de supraveghere a tehnologiei Luoyang.