Cruzime fără margini: Stăpânul sclavelor sexuale închise în pivniţă le forţa să se ucidă între ele

Un chinez de 35 ani a fost condamnat la moarte, după ce s-a descoperit că ţinea în detenţie, într-o pivniţă, şase femei pe post de sclave sexuale, pe care le exploata şi le punea chiar să se omoare între ele.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 18:03
Cruzime fără margini: Stăpânul sclavelor sexuale închise în pivniţă le forţa să se ucidă între ele

Li Hao a fost găsit vinovat de crimă, viol, prostituţie organizată, deţinere ilegală ăi răspândire de materiale pornografice, în schimbul obţinerii de profit. Chinezul în vârstă de 35 de ani a fost ondamnat la moarte, de un tribunal din provincia Henan, informează agenţia Xinhua.  

La proces, li hao a povestit cum săpase el însuşi „carcera” subterană, la baza unei locuinţe pe care o achiziţionase în 2009, în Luoyang. Le ademenea acolo la el pe femei, apoi le lua prizoniere, închizându-le în beci. Femeile au fost ţinute închise 21 de luni, timp în care Li le violaregulat şi le obliga să facă sex cu alţi clienţi. Le mai obliga să apară în scene obscene pentru înregistrări video, pe care apoi le difuza.

Două dintre cele şase femei capturate de Li au fost ucise, iar trei au fost găsite vinovate de crimă, pentru că o uciseseră pe una dintre femei. Li le învăţase cum să se ucidă între ele, scrie ibtimes.co.uk.  Spre deosebire de Li, care a fost condamnat la moarte, instanţa chineză le-a iertat de această pedeapsă pe femei, motivând că acestea au acţionat în „circumastanţe extreme”, una dintre ele primind o pedeapsă de 3 ani de închisoare, iar celelalte două au fost puse sub supraveghere.

Ascunzătoarea criminală a fost descoperită de poliţişti, după ce una dintre femei reuşise să fugă de acolo. Înainte de a deveni un criminal, Li fusese funcţionar la un birou de suupraveghere tehnologică al firmei Luoyang.  El era căsătorit şi avea un copil de 8 luni când fusese arestat în 2011.