Tipuri de bărbaţi care nu vor o relaţie de lungă durată

O relaţie de lungă durată, serioasă, e ceva ce bântuie mintea oricărei femei trecute de 30 de ani. Doar că nu-i aţa uşor să convingi pe oricine să-şi ia un asemenea angajament.

RomaniaTV.net
12 mai 2016, 19:49
Tipuri de bărbaţi care nu vor o relaţie de lungă durată

Din fericire, site-ul Marieclaire.com ne ofera un top 8 al tipurilor de barbati care nu par sa fie genul unei relatii de lunga durata si care, din fericire, pot fi recunoscuti si detectati inca de la bun inceput, astfel incat sa nu isi piarda nimeni vremea cu ei.

Narcisistul

Atentie la barbatii care vorbesc doar despre ei insisi incontinuu. Nu isi doreste o relatie cu tine, fiindca oricum e mult prea preocupat de el insusi.

Baiatul de gimnaziu

E timpul sa recunoastem un adevar absolut: baietii, de fapt, nu se maturizeaza total niciodata. Maturitatea presupune disciplina si efort. In timp ce unii reusesc, totusi, sa-si depaseasca conditia de elevi la gimnaziu, unii nu-si ascund niciodata stadiul pur copilaresc in care se afla. Acest tip de barbati nu se vor angaja intr-o relatie pe termen lung, fiindca acest lucru presupune maturitate, iar ei sunt departe de a o avea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.