Tipuri de bărbaţi cu care nu trebuie să-ţi legi viaţa. Nu vei fi fericită cu niciunul dintre ei

Cum să înțelegi că tipul cu care tocmai ai fost la întâlnire este unul dintre aceștia? Descoperă 7 tipuri de bărbați de care trebuie să fugi cât mai departe:

RomaniaTV.net
01 oct. 2018, 10:43
Tipuri de bărbaţi cu care nu trebuie să-ţi legi viaţa. Nu vei fi fericită cu niciunul dintre ei

Gigolo

Acest bărbat vorbește mereu despre bani, scrie relatii.net. Chiar și într-o simplă cafenea, va susține că această cafea este prea scumpă. Și se iubește foarte mult, este plin de aroganță. Însă în realitate nu are nimic – nici bani, nici afaceri, nici intelect.

Citeşte şi Sex după apariţia copiilor. 5 reguli pe care nu este obligatoriu să le respecţi

„Băiețelul mamei”

Doar cel leneș nu a făcut glume pe seama acestui tip de bărbat. Cu toate acestea, el a fost, este și va fi. În plus, poate fi invidiat pentru încrederea în sine. Un astfel de bărbat crede cu sinceritate că el este visul oricărei femei.

Bărbatul dependent

El depinde de ceva: de alcool, droguri, jocuri de noroc, de orice. Întotdeauna va trebui să-l salvezi și să lupți pentru atenție cu dependența lui preferată. Ai nevoie de asta?

Bărbatul căsătorit

Bărbatul căsătorit se va împărți în două: între tine și familie. Și o va alege pe cea din urmă. Iar tu doar îți vei pierde timpul.

Agresorul

Se hrănește cu emoțiile tale negative. Face scandal din orice. Și te ține mereu în tensiune. Nu e mai bine să-l alungi din viața ta?

Vindecător

Acest om înțelege perfect oamenii, descifrând cu ușurință codul uman. Te minte abil și se crede extrem de important. Pe lângă asta îți vede toate defectele și neapărat vrea să le „repare”.

„Săracuțul”

Acest bărbat întotdeauna așteaptă să-l compătimești. Pentru că nimeni nu-l înțelege! Toată lumea este împotriva lui! Și tu trebuie să-l salvezi. Nu, nu trebuie!