Tipuri de bărbaţi de care fug femeile

Unii bărbaţi par că au magnet la femei, în timp ce alţii pur şi simplu nu au noroc deşi arată bine şi par a avea multe atuuri de partea lor. Este cel puţin interesant să cunoaştem tipologiile masculine care creează respingere în femei. Dacă eşti o femeie plină de calităţi în căutarea jumatăţii alături de care să îţi intemeiezi familia visată sau eşti mămică singură ce încerci să îţi refaci viaţa, fugi de aceste tipuri masculine de mai jos. Iar dacă eşti un barbat, ia aminte în caz că te recunoşti în aceste 11 „modele" prezentate de infobae.com.

RomaniaTV.net
12 mai 2012, 19:52
Tipuri de bărbaţi de care fug femeile

Ce au în comun aceste feluri negative de a fi de mai jos? Caracterul şi comportamentul care îndepărtează o femeie. Sigur că e nevoie de ceva timp ca să îţi dai seama dacă persoana pe care abia ai întalnit-o are caracteristici neplăcute ca cele prezentate în continuare, însă de îndată ce ai identificat, fugi. Experienţa şi studiile arată că vei derula o energie foarte mare încercând să îl schimbi şi fără să obţii efectul scontat. Iată o listă cu cele mai cunoscute tipologii de bărbaţi evitaţi de femei, din pricina comportamentului sau a caracterului:

1. Zgârcitul – Este cel mai rău dintre toţi. Foloseşte calculatorul pentru a fi sigur că nota de plată de la restaurant a fost împărţită în mod egal şi este preocupat să ştie cine a băut mai mult. Dacă cunoaşteţi pe cineva care se comportă astfel, avertizaţi-l că-l paşte singurătatea.

2. Neingrijitul – Nu este vorba că face combinaţii vestimentare dezastruoase, ci de faptul că nu acordă nici o importanţă felului cum arată.

3. Prost-crescutul  – Întră pe uşă înaintea ei sau activează alarma automobilului înainte ca iubita să fi apucat să coboare.

4. Hartuitorul – Are tot timpul tendinţa să îmbrăţişeze şi să atingă persoana de lângă el.

5. Mototolul – De-abia se hotărăşte să-şi invite iubita în oraş, de-abia îi atinge degetele mâinii şi se desparte de ea dându-i un sărut delicat pe obraz, chiar dacă este pentru a 10-a oară când ies împreună.

Citeşte continuarea pe Sfatulparitilor.ro