Tipuri de bărbaţi irezistibili, dar indisponibili

Barbatii pot fi inclusi in multe categorii: baieti buni, baieti rai, baieti simpatici, baieti timizi, barbati singuri, barbati casatoriti. Unii dintre ei sunt de luat acasa, altii de ocolit. Iata 6 tipuri de barbati irezistibili, dar indisponibili. Oricat de mult ai fi tentata sa incerci din fructul oprit, ar fi bine sa-i ocolesti.

13 mai 2015, 19:58
Tipuri de bărbaţi irezistibili, dar indisponibili

1. Baiatul rau

Baiatul rau este de departe irezistibil. Unii „rai” nu sunt chiar atat de rai pe cat vor sa para prin atitudine si imagine. Insa, daca lucrurile iau o turnura complet negativa, ar fi bine sa stai departe de un astfel de barbat care iti poate aduce numai necazuri.

2. Barbatul insurat

Femeile care decid sa iasa cu un barbat insurat ii gasesc tot felul de scuze: este nefericit in relatie, este in mijlocul unui divort (care cateodata nu se termina niciodata), a fost inselat etc. Problema este ca un barbat care vrea sa „scape” de o femeie, divorteaza. Daca nu divorteaza inseamna ca nu vrea sa-si paraseasca nevasta. De cele mai multe ori, barbatii casatoriti sau cei care sunt implicati intr-o relatie stabila vor doar sa vada daca mai sunt inca atractivi pentru alte femei si atat.

3. Iubitul la distanta

Nu inseamna neaparat ca relatiile la distanta nu functioneaza.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro