Tipuri de bărbaţi pe care femeile le adoră

Întotdeauna bărbaţii vor fi interesaţi să se încadreze într-o categorie de bărbaţi pe care femeile o apreciază.

09 mai 2016, 20:19
Tipuri de bărbaţi pe care femeile le adoră

Tipul strain

Vine dintr-o tara exotica; poate avea un accent irezistibil si o modalitate unica de a privi lumea. Sa stii ca nu trebuie neaparat sa fii strain pentru a intra in aceasta categorie. Daca ai calatorit prin toata lumea sau vorbesti mai multe limbi straine, s-ar putea ai ai acelasi farmec precum un strain.

De ce este irezistibil: Carisma, carisma si carisma. Nu sunt prea multe de spus despre acest tip. Femeile il aleg mai ales daca sunt curioase in legatura cu ce se intampla in alte parti ale lumii, insa cele mai multe sunt fascinate sa se intalneasca cu cineva cu alta cultura.

Baiatul rau

Este un spirit rebel care merge acolo unde il poarta vantul si aduce mereu cu el spiritul aventurier. Poate merge pe o motocicleta, sau poate lipseste de la birou pentru a o lua pe ea de la munca. In orice caz, acest barbat nu este foarte preocupat de consecintele faptelor sale.

De ce este irezistibil: Exista oare vreo femeie care sa nu iubeasca, fie si numai putin, spiritul rebel? Femeile ii iubesc atitudinea lipsita de griji pe care ar vrea s-o aiba si ele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.