Tipuri de femei în faţa cărora bărbaţii nu pot rezista

Vrei sa cuceresti un barbat? Nu ai nevoie de mii de arme. Atitudinea pe care o abordezi te poate ajuta sa dai gata un barbat in doar cateva minute.

RomaniaTV.net
20 aug. 2015, 10:05
Tipuri de femei în faţa cărora bărbaţii nu pot rezista

Iata cateva tipuri de femei in fata carora barbatii nu pot rezista si le doresc cat mai repede:

Senzuala

Barbatii isi doresc, asa cum spune si o vorba din batrani, o femeie gospodina, dar si amanta perfecta in dormitor. Astfel, pe langa calm, rabdare si alte valori emotionale, femeia ideala trebuie sa emane senzualitate prin toti porii. Ea trebuie sa stie cum sa il satisfaca in pat si sa ii ofere partide de amor de neuitat.

Optimista

Inainte de toate, barbatii adora femeile care stiu sa ii faca fericiti, asa ca nu isi doresc langa ei o femeie mereu morocanoasa, care ii trage tot timpul la raspundere. O iubita perfecta pentru barbati este aceea care rade si are un simt al umorului foarte bine dezvoltat. In plus, ii incarca si cu optimism.

Inteligenta

Barbatii vor langa ei femei care sa le inspire incredere, pe care sa se bazeze oricand si care sa ii faca sa se simta in siguranta. Vor ca partenera lor sa fie inteligenta si sa ii completeze, nu sa se bazeze intotdeauna pe ei.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.