Tipuri de femei pe care bărbaţii le adoră. Află ce anume îi face să se îndrăgostească

Fiecare relaţie ajunsă la final te face să îţi pui întrebări în legătură cu lucrurile pe care le vor bărbaţii de la femei. Fiecare început, în loc să te lămurească, îţi alimentează dilemele.

RomaniaTV.net
03 apr. 2014, 12:06
Tipuri de femei pe care bărbaţii le adoră. Află ce anume îi face să se îndrăgostească

Ce cauta barbatii? Ce fel de femei prefera? Pe ce criterii se bazeaza alegerile lor? Afla care sunt reprezentantele sexului frumos pe care le adora barbatii si pe care si le doresc in viata lor:

1. Femeia care are propriile hobby-uri

Barbatilor nu le place sa stie ca cineva depinde de ei in vreun sens. De aceea, prefera femeile care ies cu propriul grup de prieteni, au hobby-uri si activitati pe care le practica indiferent de prezenta sau absenta lor si care, in general, nu asteapta sa apara cineva in viata lor pentru a se bucura de ea.

2. Femeia care asteapta sa fie cautata

Acesta este un subiect controversat, insa majoritatea barbatilor sunt de parere ca o femeie trebuie sa stie sa astepte si sa nu faca intotdeauna primul pas in relatie. Lasa invitatiile sa curga din partea lui si nu te agita sa il chemi tu de fiecare data. Barbatii prefera sa cucereasca, nu sa fie cuceriti. Da-i senzatia ca are controlul si lasa-i loc sa aiba el initiativa.

Continuarea pe Ele.ro.