Tipuri de obsesii feminine şi cauzele lor. Află de ce să te fereşti

Există mai multe cauze care pot determină apariția obsesiei. Femeile sunt cel mai predispuse către această afecțiune, datorită sensibilității lor.

16 oct. 2013, 06:29
Tipuri de obsesii feminine şi cauzele lor. Află de ce să te fereşti

O cauza principala a obsesiei este data de lipsurile din copilarie, lucru care de-a lungul timpului poate devenii obsesiv si astfel se creeaza obsesia pentru putere, pentru partea materiala, dand la o parte orice persoana care doreste sa se apropie din teama ca va acapara tot ce ai dobandit tu de-a lungul timpului.

O alta cauza a aparitiei obsesiei poate fi infidelitatea partenerului, lucru ce duce la dorinta arzatoare de a-l tine langa tine cu orice pret, de a nu-I da drumul. Controlul obsesiv asupra corespondentei, mesajelor, apelurilor din telefonul sau, controlul portofelului, buzunarelor.

O alta cauza a aparitiei obsesiei poate fi refuzul in dragoste, lucru ce conduce si mai mult la dorinta de a avea acea persoana cu orice pret.

O alta cauza a aparitiei obsesiei pot fi kilogramele in plus din copilarie, cauzand obsesia pentru greutate. Intalnim persoane extrem de slabe cu un corp bine lucrat care incearca sau chiar nu mananca nimic din cauza dorintei arzatoare de a slabi. Acest lucru poate duce la trista anorexie.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro