Tipuri de pâine care nu îngraşă: Poţi slăbi şi fără să renunţi la acest aliment

Vrei să slăbeşti, însă dieta ta este mereu compromisă de faptul că nu poţi renunţa la pâine? Atunci ar fi cazul să găseşti o alternativă mai sănătoasă şi mai săracă în calorii pentru painea albă.

07 iul. 2014, 07:59
Tipuri de pâine care nu îngraşă: Poţi slăbi şi fără să renunţi la acest aliment

Iata cateva tipuri de paine care nu ingrasa si sunt foarte sanatoase, de aceea sunt indicate persoanelor care vor sa piarda in greutate:

1. Painea de secara

Una dintre cele mai sanatoase tipuri de paine este cea de secara. Deoarece aceasta este preparata din grau 100%, ea ajuta la atenuarea balonarii si mentine senzatia de satietate mai mult timp. In plus, painea de secara contine de patru ori mai multe fibre si cu 20% mai putine calorii decat painea alba.

Citeşte şi „Pâinea îngraşă şi prosteşte?” Adevărul despre pâinea noastră cea de toate zilele

2. Painea lui Ezekiel

Painea lui Ezekiel este preparata din grau, orz, fasole, linte, mei, alac. Aceasta este o sursa bogata de proteine si contine 18 aminoacizi, care ajuta foarte bine digestia, creste absorbtia de minerale in organism. In plus, acest tip de paine nu contine adaos de zahar, precum painea alba.

Citeşte şi Simptome prin care organismul te avertizează că trebuie să renunţi la pâine

3. Painea integrala de grau

Painea integrala de grau este cea mai sanatoasa si contine si putine calorii. Atentie insa la informatiile de pe etichetele produselor, deoarece multi producatori adauga si alte ingrediente, care ingrasa.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.