Tipuri de persoane pe care să le păstrezi în viaţa ta

De când ne naştem în viaţa noastră apar oameni. Unii devin colegi, alţii simple cunoştinţe, alţii prieteni, iubiţi, soţi, soţii etc. Indiferent care au fost relaţiile cu o persoană, cât timp a stat în viaţa noastră, toţi oamenii pe care îi cunoaştem au rolul de a ne ajuta în dezvoltarea personală.

RomaniaTV.net
17 aug. 2016, 20:06
Tipuri de persoane pe care să le păstrezi în viaţa ta

Mentorul

Poate fi un membru al familie, un profesor, un consilier personal sau un prieten. Il vei recunoaste in persoana unui om intelept, nu neaparat mai in varsta decat tine, care te va incuraja, te va ajuta, te va inspira in calatoria ta prin aceasta lume. Relatia va fi una „profesor-elev” din care tu vei avea mai multe de invatat de la el decat invers, insa si „mentorul” va beneficia din plin de pe urma prezentei in viata ta.

Nu este exclus ca intr-o viata anterioara, rolurile sa fi fost inverse. Daca nu ai intalnit inca o astfel de persoana, nu trebuie sa te indoiesti ca va veni. Universul ti-l va trimite cu siguranta atunci cand vei avea nevoie. Stii cum se spune: „Profesorul apare doar cand elevul este pregatit!”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.