Tipurile de bărbaţi de care fug femeile

Femeile sunt foarte atente când îşi caută partenerul de viaţă şi urmăresc tot felul de semne care să le indice cât mai multe despre bărbatul cu care se întâlnesc. Ai grijă să nu te înscrii în vreuna din tipologiile masculine prezentate mai jos, pentru că vei fi pus pe “liber” imediat ce vei fi descoperit şi etichetat.

RomaniaTV.net
02 mai 2013, 20:24
Tipurile de bărbaţi de care fug femeile

Bărbaţii cârcotaşi îndepărtează femeile

Nimic nu este bun pentru acest tip de bărbat. Pentru orice are ceva de comentat. Ba e prea tare, ba e prea stupid. Prea lungă fusta sau prea scurtă, prea largă sau prea strâmtă etc. etc. Oricât de tare s-ar strădui parteneră să-l satisfacă el va fi veşnic nemulţumit. De îndată ce va observa că nu are de gând să-şi schimbe acest comportament, femeia va găsi o modalitate să iasă din relaţie. Fie va fi diplomată, fie nu, cert este că nu va stă prea mult pe lângă un asemenea om.

 Bărbaţii “răniţi” sunt în general ocoliţi de femei

Când o femeie observă rigiditate la un bărbat pentru că nu vrea să fie rănit din nou în dragoste nu se va strădui prea mult să-l “repare”. Dacă după mai multe luni de relaţie observă că “armura” este încă activată şi n-a ajuns la inima lui, va renunţa. Se gândeşte că nu va reuşi niciodată şi n-are sens să piardă timpul şi oportunităţile.

 Bărbaţii obsedaţii de sport le pun pe gânduri pe femei

Când observă că au alături un obsedat de sport femeile se vor gândi întotdeauna dacă nu cumva vor pune mai întâi sportul pe lista priorităţilor şi apoi pe ele. Dacă eşti genul care mai bine îşi lasă casa să ardă decât să renunţe la un meci de fotbal, ar fi bine să te schimbi, mai ales dacă vrei o soţie. Femeile se vor gândi că preferi să mergi la meci decât să-i dai copilului de mâncare şi, deci, nu eşti eligibil.

 Bărbatul “analist” este dat la o parte de femei

Când au alături un bărbat care le analizează şi interpretează fiecare pas şi gest, de la alegerea parfumului până la emisiunea favorită, femeile vor renunţa rapid. Vor avea tot timpul în minte imaginea bărbatului care va încerca de fiecare dată să o modeleze după chipul şi asemănarea lui.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.