TIR cu 400 de oi răsturnat în Prahova, zeci de animale au murit

Conducătorul auto (53 de ani) a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform datelor IPJ Prahova.

07 iun. 2022, 00:36
TIR cu 400 de oi răsturnat în Prahova, zeci de animale au murit

UPDATE: ISU Prahova anunță că a reușit să extragă din TIR 296 de ovine, 40 erau rănite, iar 100 – au fost găsite decedate.

Un TIR care transporta peste 400 de oi s-a răsturnat, luni seară, pe DN 1A, la Măneciu, primele date de la faţa locului arătând că zeci de animale au murit.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, din primele verificări s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 53 de ani care conducea un TIR a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe o parte într-un şanţ, evenimentul având loc pe DN 1A, la Măneciu, pe sensul Braşov către Ploieşti.

Polițist pe motocicletă, accidentat grav de o şoferiţă care nu i-a acordat prioritate. Bărbatul a rămas inconştient
Până la această oră au fost extrase 100 de oi, din care 20 sunt moarte, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul nu a fost afectat, precizează IJP.

Accident cu opt victime în Neamţ! Imagini înfiorătoare, surprinse de camerele de supraveghere VIDEO

DN 1 A este drumul care leagă Ploieştiul de Braşov. În cursul săptămânii pe timp de zi şi în zilele de week-end este tranzitat de numeroase TIR-uri, al căror acces este interzis pe DN 1, pe Valea Prahovei.