TIR în flăcări pe DN1 VIDEO

Un TIR plin cu marfă a luat foc pe DN1, în noaptea de joi spre vineri, la ieşirea din localitatea Comarnic spre Sinaia. Flăcările uriaşe au fost cât pe ce să aprindă o conductă de gaze, aflată chiar în apropierea caselor. În urma incidentului circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o oră, iar coloanele de maşini s-au întins pe kilometri întregi.

RomaniaTV.net
04 mai 2012, 05:40
TIR în flăcări pe DN1 VIDEO

Panică pe DN1, la puţin timp după miezul nopţii, când un TIR a luat foc în mers, se pare din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică. Şoferul a sărit din cabină şi a încercat să stingă focul cu extinctorul. Nu a reuşit însă, iar flăcările s-au extins şi la remorcă. Bărbatul a cerut ajutor la 112. Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au reuşit să stingă focul.

Oamenii din zonă s-au speriat când au văzut flăcările uriaşe, de 4-5 metri, mai ales că în apropiere se afla o conductă de gaz.

Poliţiştii şi pompierii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele exacte ale incendiului. TIR-ul şi mare parte din încărcătură s-au făcut scrum.