Ţiriac şi Năstase, alături de Gică Popescu

Gică Popescu este susţinut moral de Ion Ţiriac şi Ilie Năstase! Cei doi recunosc însă că în acest moment nu se poate face mai multe pentru fostul fotbalist aflat în închisoare.

14 mart. 2014, 14:41
Ţiriac şi Năstase, alături de Gică Popescu

„Eu nu-l compătimesc pe domnul Gică Popescu. Îl cunosc destul de puţin, dar este înţelegerea mea că nu are absolut nimic comun cu toate acele transferuri. Domnul Popescu a fost un mare sportiv, putea să fie un mare conducător. Justiţia trebuie respectată. Să vedem acum ce se întâmplă mai departe”, a declarat Ion Ţiriac. 

Nu se poate face mai mult de atât acum. A spus-o chiar el. Să nu mai facem speculaţii. Fiecare îşi dă cu părerea. Nici eu nu mai vreau să-mi dau cu părerea. Eu doar sunt alături de el şi atât, a declarat Ilie Năstase.

Citeşte şi: Fiica şi soţia lui Gică Popescu, în lacrimi la Rahova. Cele două l-au vizitat la închisoare VIDEO

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare. Susţinătorii lui intenţionează să-i trimită o cerere de graţiere lui Traian Băsescu.

PETIŢIE ONLINE: Semnează şi tu pentru graţierea lui Gică Popescu!

Gică Popescu afirmă, într-o scrisoare, că mulţumeşte pentru „gândurile bune”, dar că aşteaptă motivarea deciziei instanţei pentru a stabili calea de urmat şi că se pregăteşte pentru „cel mai greu meci al vieţii”, iar pentru asta are nevoie de „mai puţină patimă şi multă linişte„.

Citeşte şi: SCRISOARE DESCHISĂ din închisoare