Titi Aur a ajuns la exasperare. Celebrul pilot a ajuns să se teamă de șofatul pe autostradă: „Mașini de oameni parveniți!”

Titi Aur a ajuns la exasperare. Celebrul pilot și instructor auto susține că șoferii vitezomani, în general care conduc mașini de lux, reprezintă o problemă deosebită pe drumurile publice din România. 

07 iun. 2023, 19:58
Titi Aur a ajuns la exasperare. Celebrul pilot a ajuns să se teamă de șofatul pe autostradă: „Mașini de oameni parveniți!”

Pentru Titi Aur, circulatul pe autostradă a ajuns „un stres maxim”.

„Pentru mine e un stres maxim să circul pe autostradă. Pentru că pe banda unu circulă vehicule mai lent decât ar trebui să circule. Și am fost în weekend când nu erau camioane, doar autoturisme.

Multe mașini merg mult mai încet decât ar trebui în mod firesc să circuli pe autostradă. Adică merg cu 90 km/h. Eu vreau să merg pe autostradă cu aproximativ 130 km/h. Dar este imposibil”, a declarat Titi Aur, pentru DC News.

Titi Aur: „Când mă uit în oglindă văd doar mașini scumpe!”

Șoferii, respectiv mașinile „de parveniți” creează mari probleme pe drumurile publice, susține instructorul.

„Când e coloană de mașini pe banda unu, cei agresivi vin în viteză, vor să frânez, să reduc viteza la 90 km/h și să mă dau să treacă ei cu 190 km/h. Și atunci fac un slalom pe autostradă.

(…) Când mă uit în oglindă văd doar mașini scumpe, cu xenoane, nu mașini de amărâți. Ci de oameni parveniți. O spun cu toată răspunderea, sunt niște parveniți. Pentru că un om civilizat care a făcut bani și are o mașină bună nu se comportă așa. Ei sunt cei care nu înțeleg că soarta le-a oferit o mașină scumpă, dar nu e șoseaua lor”, a mai comentat fostul pilot, potrivit sursei citate.

Constantin „Titi” Aur debutat în Raliul Brașovului, în anul 1986, pe o mașină Dacia 1300. A câștigat 49 de raliuri și a obținut 8 titluri de campion al României în anii 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2006.