Titi Aur, ACCIDENT la Raliul Argeşului. Copilotul a ajuns la spital VIDEO

Titi Aur a ieşit în decor la prima probă specială a Raliului Argeşului, una din etapele Campionatului Naţional.

03 mai 2019, 13:10
Titi Aur, ACCIDENT la Raliul Argeşului. Copilotul a ajuns la spital VIDEO

Din cauza pietrişului care s-a depus pe asfalt într-o curbă, Titi Aur a pierdut controlul maşinii şi a derapat.

Accicentul a avut loc în prima probă specială a Raliului Argeşului. Pilotul nu a păţit nimic, dar copilotul a ajuns la un spital din Curtea de Argeş din cauza unui traumatism lombar.

Secretul periculos al maşinilor puternice. Titi Aur dezvăluie problema pe care nu o observă nimeni VIDEO

Raliul Argeşului revine după nouă ani de pauză. Show-ul automobilistic se va desfăşura în Piteşti, pe drumurile de lângă Curtea de Argeş şi pe Transfăgărăşan.

Este primul incident din noul sezon al Campionatului Naţional.

Titi Aur a fost în vizorul presei în ultima vreme datorită exprimării opiniei sale legate de accidentul fatidic în urma căruia creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit. Campionul de raliuri a demolat o ipoteză care a circulat zile la rând în spațiul public, cea cum că mașina nu putea fi pe pilot automat.

„Din punctul meu de vedere, lucrurile trebuie derulate printr-un fir logic. Răzvan Ciobanu avea o problemă cu drogurile și s-a rătăcit. S-a dus către capul Midia, nu avea ce să caute acolo, s-a întors la un moment dat. A ieșit de pe drum și a mers aproape un kilometru pe iarbă, fără să mai realizeze că nu mai este pe drum, sau pur și simplu accelera semi-conștient sau ținea volanul, altfel mașina nu mergea drept. A avut ghinionul să intre din nou pe drum și să sară de pe acel drum între niște pomi. Se putea să se oprească într-o căpiță de fân sau într-o mlaștină. El și-a făcut-o cu mâna lui, în sensul că nu a purtat centura de siguranță”, a declarat Titi Aur.

Întrebat dacă designerul purta centura erau șanse să trăiască, pilotul a spus: „Eu zic că da. Pentru că mașina nu s-a oprit brusc în ceva. Mașina a făcut mai multe tumbe și-a lovit succesiv mai mulți pomi. Până la 60 km/h, dacă mașina te protejează, ai șanse să nu mori. Dacă viteza sare de 70 km/h, atunci leziunile sunt mult mai mari, deci poți să mori”.