TITO VILANOVA A MURIT. Avea doar 45 DE ANI

TITO VILANOVA. Doliu în lumea fotbalului: TITO VILANOVA, fostul antrenor al celor de la FC Barcelona, a murit, vineri, la doar 45 de ani.

25 apr. 2014, 16:28
TITO VILANOVA A MURIT. Avea doar 45 DE ANI

TITO VILANOVA a fost operat noaptea trecută după ce a suferit unele complicații gastrice. TITO VILANOVA, fostul antrenor al Barcelonei, care suferea de cancer la glanda parotidă a fost să facă unele teste de rutină. Atunci au fost descoperite complicațiile și starea lui a devenit critică, scriu jurnaliștii de la El Mundo Deportivo.

Boala lui TITO VILANOVA a fost depistată în anul 2011 cînd a și început tratamentul. TITO VILANOVA a fost antrenorul Barcelonei în sezonul 2012-2013.

În august 2012, TITO VILANOVA a fost la Bucureşti cu FC Barcelona, echipa catalană disputând un meci amical cu Dinamo, pe Arena Naţională, pe care l-a câştigat cu scorul de 2-0.

TITO VILANOVA avea 45 de ani și a stat un singur sezon pe banca Barcelonei, după plecarea lui Pep Gurdiola din 2012, după ce i-a fost secund acestuia timp de patru sezoane.

FC Barcelona se pregăteşte de ce-i mai rău. Starea lui Tito Vilanova s-a AGRAVAT

Tratamentul medical nu i-a mai permis lui TITO VILANOVA să continue munca la clubul catalan și din păcate starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit ulterior. În decembrie 2012, TITO VILANOVA a fost supus unei intervenții chirurgicale, apoi a urmat un tratament la New York. În iunie 2013, TITO VILANOVA a fost pentru a treia oara supus unui tratament sever contra cancerului.