TITULARIZARE 2012 Timiş. 88 de posturi din peste 200 au rămas neocupate după concurs

Un număr de 88 de posturi din cele peste 200 scoase la concurs în unităţile de învăţământ din judeţul Timiş au rămas neocupate, în urma titularizării. Ele urmează să fie repartizate pentru suplinire, pe o perioadă de un an, candidaţilor care au luat minim nota cinci la concurs.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 16:24
TITULARIZARE 2012 Timiş. 88 de posturi din peste 200 au rămas neocupate după concurs

În judeţ au rămas neocupate 88 de posturi, după examenul de titularizare.

„În judeţul Timiş au fost 212 posturi titularizabile, dar s-au ocupat 124, ceea ce înseamnă un procent de 58,49 din total. Toate cele 88 de posturi rămase neocupate vor reapărea în 16 august în cadrul celei de-a doua etapă de repartizare, dar ele nu mai sunt titularizabile, ci vor fi alocate pentru suplinire, pentru o perioadă de un an”, a declarat Cornel Petroman, inspectorului şcolar general din Timiş.

Cele 124 de posturi au fost ocupate de candidaţi la titularizare care au obţinut cel puţin nota şapte la acest examen. Cele 88 de posturi rămase neocupate vor fi împărţite, în cadrul celei de-a doua etape, celor care au obţinut cel puţin nota cinci la titularizare.

„Joi va avea loc repartizarea în şedinţă publică, la nivelul centrelor de concurs, a candidaţilor ce au obţinut cel puţin media 5 la concursul de admitere pe posturile didactice vacante sau rezervate pentru angajaţii pe perioadă determinată, în cadrul celei de-a doua repartizări a posturilor vacante”, a declarat Petroman.

Cele mai multe posturi libere, în Timiş, sunt de educatoare în limba germană – 14, educatoare în limba română – 12, învăţători limba română – opt posturi, învăţătoare în limba germană şi educatoare în limba maghiară – câte patru posturi.