TITULARIZARE 2018. Veste bună pentru dascăli. Ce se întâmplă cu titularizarea

Publicat: Luni, 07 Mai 2018 22:14 // Actualizat: Luni, 07 Mai 2018 22:14 // Sursa: romaniatv.net

Senatul a adoptat luni un proiect legislativ care prevede extinderea termenului în care un examen privind titularizarea pe post este valabil, de la şase la zece ani.

Proiectul prevede clarificarea unor aspecte privind titularizarea cadrelor didactice, detaşarea la cerere a personalului didactic titular în învăţământul preuniversitar, detaşarea pentru ocuparea unor posturi didactice din unităţi/instituţii de învăţământ, potrivit Agerpres.

Potrivit unui amendament al Comisiei pentru învăţământ din Senat, însuşit de plen, cadrele didactice în unităţi de învăţământ preuniversitar particular trebuie să obţină nota şi media de cel puţin 7,00 la un concurs naţional unic de titularizare în învăţământul preuniversitar, în ultimii zece ani.

În prezent, legea prevede că aceste cadre didactice trebuie să obţină cel puţin media/nota 7,00, la un concurs naţional unic de titularizare în învăţământul preuniversitar de stat, în ultimii şase ani. Proiectul face parte din categoria legilor organice, Senatul fiind Cameră decizională

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
profesori proiect de lege titularizare 2018
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H