Titularizare 2019. Vezi aici lista candidaţilor înscrişi la examenul de titularizare! Ministerul Educaţiei a întârziat

Publicat: Luni, 10 Iunie 2019 09:05 // Actualizat: Luni, 10 Iunie 2019 09:13 // Sursa: romaniatv.net

Titularizare 2019. Lista candidaților înscriși la examenul de titularizare a fost publicată online de Ministerul Educației, cu o întârziere de 3 zile față de data prevăzută în calendarul titularizării. Profesorii care vor să se angajeze pe perioadă nedeterminată într-o școală susțin până pe 28 iunie inspecțiile speciale la clasă, iar pe 17 iulie dau examenul de titularizare. Vezi mai jos lista candidaților înscriși la titularizare 2019, pe fiecare județ, precum și lista posturilor de titularizare.

Foto: portalinvatamant.ro

Titularizare 2019.  Ministerul Educației a publicat pe 6 iunie, pe portalul dedicat concursului de angajare în școli – titularizare.edu.ro/2019 -, lista candidaților înscriși la concurs. Calendarul actualizat de titularizare prevedea ca termen data de 3 iunie pentru "afișarea listei candidaților înscriși", scrie edupedu.ro.

Titularizare 2019.  Lista candidaților înscriși la concursul de titularizare 2019 poate fi consultată mai jos, pe fiecare județ în parte. Listele cuprind și posturile scoase la titularizare pentru angajare pe perioadă nedeterminată, pentru angajare pe perioadă determinată, posturile incomplete, precum și posturile ocupate din fiecare județ.

Titularizare 2019.  Ministerul Educației a modificat calendarul de titularizare în luna aprilie, prin Ordinul nr. 3886/2019 din 11 aprilie 2019, după scandalul 'titularizării pe 253'. Amintim că profesorii au aflat direct de la inspectorate că ministrul Educației a "uitat" să interzică prin metodologia de titularizare angajarea pe 253, care fusese declarată neconstituțională de Curtea Constituțională. Profesorii au fost întorși acasă cu dosarele de către inspectorate, în prima zi în care s-au dus să se înscrie la titularizarea pe 253. Miniștrii educației Rovana Plumb (interimar) și Ecaterina Andronescu menținuseră în metodologia de titularizare semnată de primul și modificată la început de mandat de al doilea un articol declarat neconstituțional încă de vara trecută. Citește aici scandalul titularizării pe 253 și decizia Guvernului Dăncilă

Lista candidaților înscriși la examenul de titularizare 2019:


Titularizare 2019.  Calendar titularizare 2019 actualizat

3 iunie 2019 Afișarea listei candidaților înscriși și a graficului privind susținerea probelor practice/orale și a inspecțiilor speciale la clasă;

3 – 28 iunie 2019 Probele practice/orale și Inspecțiile speciale la clasă

Notă: În perioada 31 mai – 28 iunie pot participa la probele practice/orale și la inspecțiile la clasă și cadrele didactice titulare rămase cu reducerea de activitate nesoluționată sau a căror reducere de activitate a apărut în perioada aprilie – iunie 2019.

17 iulie 2019 Proba scrisă: examenul de titularizare

23 iulie 2019 Afișarea rezultatelor la titularizare 2019

23 – 24 iulie 2019 Depunerea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare

30 iulie 2019 Afișarea rezultatelor finale la titularizare

31 iulie 2019 Repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată

Titularizare 2019.  Ce este titularizarea?

Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și inspecția în profilul postului.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
examen titularizare 2019 titularizare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 iun 13:49
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Intr/un videoclip niste crestini vb despre yeciuala si yic ca/si aduce copiii aii.Sunt filmati intr/o Biserica evanghelica.Cineva spune ca a avut nevoie de 1000 de euro si a venit cineva in Biserica si i/a pus un plic cu 1000 de Euro in mana,ca sa/si plătească facturile si ca ptr el sau ea era foarte mult.Yicea ca si/a trimis corbii.In e/mail spun ca m/am dus la Nărnberg fur Liebe auf dem yweiten Blick si au pus un emoticon cu o fata yambitoare cu ochii închizi.No comments.
10 iun 11:46
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Mananc rahat.cu nasul rotund.Este un videoclip:Who is Allah? Ce este zeciuala biblica sau ceva asemanator-10% din fructe si legume si este un reportaj pe arte despre folosirea Tangoului in Spania la pacientii de la balamuc si de la psihiatrie si intr-un club facut de doi batrani-Sünders Club Land .
1
EUR
4.8418
RON
10 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H