TITULARIZARE 2020. Când ar putea avea loc examenul pentru titularizarea în învăţământ

TITULARIZARE 2020. Examenul de titularizare în învăţământ ar putea avea loc la sfârşitul lunii iulie. Preşedintele Iohannis a promulgat, joi, 2 iulie, legea care prevede deblocarea organizării examenului de titularizare în periada stării de alertă. 

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 20:03
TITULARIZARE 2020. Când ar putea avea loc examenul pentru titularizarea în învăţământ

TITULARIZARE 2020 Examenul de titularizare ar putea avea loc în 29 iulie, au declarat, pentru Mediafax, surse din sistemul de educație. Examenul a fost suspendat pe 17 iunie, cu o zi înainte de începerea înscrierilor, din cauza măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Potrivit calendarului inițial, proba scrisă la Titularizare 2020 era programată în 15 iulie.

TITULARIZARE 2020. Preşedintele Iohannis a promulgat legea care prevede deblocarea organizării concursului de titularizare

TITULARIZARE 2020 Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului de învățământ.

Citeste si Absolvenţii liceelor tehnologice, nedreptăţiţi: „Dau Bac-ul după aceeaşi programă ca cei din liceele teoretice, de la uman”

TITULARIZARE 2020 Senatorul PSD Mihnea Costoiu a iniţiat un amendament la legea pentru aprobarea OUG 58/2020, potrivit căruia, „pe durata stării de alertă, în instituțiile şi autoritățile publice se suspendă orice tip de concurs pentru ocuparea posturilor sau funcțiilor vacante și temporar vacante, cu excepţia celor prevăzute la alin. [1] şi (2], precum şi la art. 11 si 12, precum şi posturile de predare vacante din unitățile de învățământ preuniversitar și a posturilor și funcţiilor vacante din instituțiile de învățământ superior, institutele de cercetare, Academia Română și academiile de ramură”.