TITULARIZARE 2020. Încep înscrierile la concursul de titularizare. Calendarul desfăşurării examenului

Publicat: Joi, 09 Iulie 2020 09:06 // Actualizat: Joi, 09 Iulie 2020 09:06 // Sursa: romaniatv.net

TITULARIZARE 2020. Candidaţii la concursul de titularizare 2020 se pot înscrie în perioada 9 iulie-6 iulie. Înscrierea la concurs se poate face atât la inspectoratele şcolare, cât şi electronic, scrie News.ro.

Între 17 şi 21 iulie va avea loc verificarea datelor şi corectarea eventualelor erori din dosare. 

Prima probă a concursului de TITULARIZARE 2020 va avea loc în 29 iulie, iar primele rezultate vor fi afişate pe 4 august. Contestaţiile vor putea fi depuse în perioada 4-5 august, iar pe 11 august se vor afişa rezultatele după contestaţii. În data de 13 august va avea loc repartizarea candidaţilor care au obţinut minimum 7, iar în perioada 20 - 28 august se vor emite deciziile de repartizare pe post. 

Citeşte şi TITULARIZARE 2020. În ce condiţii se organizează concursul. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis

Concursul va avea loc cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare.

TITULARIZARE 2020. Modificări operate în metodologia de mobilitate a personalului didactic din cauza dinamicii epidemiei de coronavirus

TITULARIZARE 2020 Iată care sunt principalele modificări survenite în metodologia de mobilitate a personalului didactic ca urmare a epidemiei, potrivit edupedu.ro
  • Proba practică și inspecția la clasă nu se vor mai susține, fiind eliminate – pentru anul în curs – prin OUG nr. 70/2020. În schimb, candidații care au studiat într-o altă limbă decât cea în care urmează să se realizeze predarea vor susține și o probă de limbă care va fi evaluată cu calificativul „Admis/Respins”.
  • Documentele de înscriere pentru mobilitate, cât și depunerea contestațiilor pot fi transmise și on-line. Totodată, ședințele de repartizare a posturilor se pot desfășura și on-line.
  • Transferul consimțit și pretransferul între unitățile de învățământ au fost eliminate prin ordonanță de urgență. Aceste etape se vor realiza prin repartizare organizată de către inspectoratele școlare.
  • Etapele de transfer consimțit și de pretransfer la cererea personalului didactic au fost modificate astfel: cadrele didactice își vor depune dosarul de înscriere pentru această etapă la inspectoratele școlare, iar acestea vor organiza repartizarea candidaților.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
examen de titularizare titularizare 2020
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 17 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H