Titus Corlăţean a convocat Celula de criză a MAE pentru accidentul din Muntenegru

Publicat: Luni, 24 Iunie 2013 00:20 // Actualizat: Luni, 24 Iunie 2013 08:37 // Sursa: RTV.net

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a convocat Celula de criză a MAE pentru accidentul din Muntenegru în care un autocar cu numere de înmatriculare româneşti s-a prăbuşit într-o prăpastie.

Foto: timpul.md

Anunţul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al MAE, Brânduşa Predescu.

Potrivit acesteia, o echipă consulară mobilă de la Bucureşti se va deplasa în scurt timp la Podgorița, pentru a acorda asistenţă cetăţenilor români răniţi în accident.

Anterior, Ministerul român de Externe a informat că un autocar cu turişti s-a prăbuşit duminică într-o prăpastie de 30 de metri din Muntenegru, iar din primele cercetări "se pare că printre victimele accidentului se află şi cetăţeni români".

MAE a revenit în câteva minute eliminând formula "se pare" din anunţul privind victimele accidentului.

Conform MAE, Ambasada României la Podgorita a fost informată cu privire la tragicul accident, iar o echipă consulară s-a deplasat la faţa locului.

De asemenea, ambasadorul României se află la spitalul la care sunt internaţi o parte dintre cetăţenii români răniţi în accident.

MAE menţionează că reprezentanţii misiunii diplomatice se află în permanentă legătură cu autorităţile locale şi sunt pregătiţi să ofere asistenţă şi protecţie consulară.

17 persoane au murit şi alte 31 au fost rănite în Muntenegru într-un accident de autocar, cu număr de înmatriculare de România, care s-a răsturnat într-o prăpastie.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 iul 10:16
...din Muntenegru în care un autocar cu numere de înmatriculare româneşti s-a prăbuşit într-o prăpastie. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
24 iun 03:05
Votează email 0 email
...în care un autocar cu numere de înmatriculare româneşti s-a prăbuşit într-o prăpastie. Citește mai departe...

hyperlink to original:  

...
24 iun 02:31
...de autocar, cu număr de înmatriculare de România, care s-a răsturnat într-o prăpastie. Source Article from http://www.rtv.net/titus-corlatean-a-convocat-celula-de-criza-a-mae-pentru-accidentul-din-muntenegru_85881.htmlTitus Corlăţean a convocat Celula de criză a MAE pentru accidentul din...
24 iun 01:17
...din Muntenegru în care un autocar cu numere de înmatriculare româneşti s-a prăbuşit într-o prăpastie. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Titus Corlăţean a convocat Celula de criză a MAE pentru accidentul din Muntenegru la ...
1
EUR
4.7607
RON
22 Apr
noapte 7 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H