TJ Miles spune adevărul despre relația de la Survivor cu fostul luptător, Cătălin Zmărăndescu: „Nu-mi vine să cred”

Cunoscutul vlogger TJ a fost eliminat de la Survivor pe data de 17 ani, după ce fusese nominalizat alături de Alexandru Nedelcu. Fostul Faimos a petrecut în Republica Dominicană 18 săptămâni. Iată ce spune despre experiența din junglă.

25 mai 2022, 00:01
TJ Miles spune adevărul despre relația de la Survivor cu fostul luptător, Cătălin Zmărăndescu: „Nu-mi vine să cred”

Big Blană, așa cum este cunoscut TJ Miles de publicul larg, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, complet schimbat. Prezentatorul emisiunii de la ProTV abia că l-a recunoscut.

„Am dat jos casca, mi-am dat jos barba. Nu am putut să vin aici și să nu fiu cea mai bună versiune a mea”, a spus TJ. Fostul concurent de la Survivor România a slăbit 15 kg în competiție așa că gazdele show-lui i-au pregătit tot felul de bunătăți.

Ce spune TJ Miles despre experiența de la Survivor și concurenții show-ului

Întrebat cum i s-a părut aventura din jungla dominicană, TJ Miles a recunoscut că experiența în sine a fost cea mai interesantă din viața lui. Mai mult decât atât, vedeta de pe Tik Tok a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu ceilalți concurenți și cum se înțeleg acum.

„A fost cea mai tare experiență din viața mea, la timpul potrivit pentru mine. A fost meant to be, destin maxim. Nu îmi vine să cred că am reușit să am această șansă, ca țara în care m-am născut să mă cunoască mai bine. (…) A fost mai mult decât o experiență. Am învățat ce norocoși suntem. Nu-mi vine să cred că a ieșit. Credeam că are șanse mari. Uite că n-a fost să fie.

Eu am avut clipe frumoase cu toți. Chiar și cu Zmărăndescu”, spus  TJ Miles la ProTV,  spunând totodată despre Laura Giurcanu că „o face pe șefa. Îi place să fie autoritară. Îi place să fie boosy (…) Nu știe să asculte”.

Care a fost cel mai dificil moment din concurs

TJ a făcut parte din tribul Faimoșilor și a fost unul dintre cei mai ambițioși concurenți. La întoarcerea pe aeroport, a dezvăluit și care a fost cel mai greu moment pentru el.

Cea mai tare experiență din viața mea. A fost greu, am trecut prin multe emoții. N-am câștigat, din păcate, dar am câștigat multă experiență și am evoluat ca om.

18 săptămâni în junglă nu au fost puține, am realizat ceva, eram aproape de finală. N-a fost să fie, sunt mândru și am venit înapoi cu capul sus. Experiența m-a făcut să apreciez tot ce am, să-mi iubesc familia și mai mult, să am niște principii diferite de viață.

Cel mai dificil moment a fost probabil când am plecat. A fost un moment greu. Când știi că nu mai ai șanse să mergi mai departe e cel mai greu moment”, a mai spus TJ Miles.