Toader, despre plecarea lui Frunzăverde: Nu ştiam nimic. Poate îl aducem înapoi

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat marţi că nu ştie nimic despre plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL şi că este o informaţie surprinzătoare.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 13:58
Toader, despre plecarea lui Frunzăverde: Nu ştiam nimic. Poate îl aducem înapoi

Toader susţine că a aflat de plecarea lui Frunzăverde de la televizor. „Nu ştiam de această intenţie surprinzătoare pentru mine şi pentru mulţi colegi. Timpul va dovedi dacă această decizie a fost una corectă sau una emoţională. El este practic unul dintre pilonii partidului”, a declarat Mircea Toader, la România TV.

El crede că plecarea lui Frunzăverde nu este una ireversibilă, existând posibilitatea ca preşedintele CJ Caraş-Severin să fie convins să se întoarcă. „Orice cale de dus poate fi şi de întors”, a spus Toader.

Liderul deputaţilor PDL a precizat că nu au existat tensiuni între Frunzăverde şi conducerea PDL, motiv pentru care Toader se arată încrezător că prim-vicepreşedintele mai poate fi convins să nu plece din partid. „Avem colegi cu suficientă putere de convingere şi poate îl aducem înapoi”, a conchis Toader.

Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, a declarat, marţi, că Sorin Frunzăverde va candida din partea USL la şefia Consiliului Judeţean.

Marcel Vela a explicat că Frunzăverde va candida din partea USL, însă ca reprezentant al PNL. El a mai spus că, „deocamdată”, Frunzăverde nu s-a înscris în PNL.