Toader spune că, dacă va fi invitat la CExN al PSD, probabil că se va duce: Cum să întreb eu mă remaniaţi, nu mă remaniaţi?

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat joi că, în cazul în care va fi invitat la şedinţa Biroului Executiv Naţional al PSD în care se va face evaluarea miniştrilor, probabil că se va duce.

RomaniaTV.net
04 oct. 2018, 15:55
Toader spune că, dacă va fi invitat la CExN al PSD, probabil că se va duce: Cum să întreb eu mă remaniaţi, nu mă remaniaţi?

„Am spus tot timpul că există o vreme de evaluare a oricui – şi a mea, şi a dvs”, a afirmat Toader, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă este pregătit pentru evaluare.

De asemenea, întrebat dacă va fi prezent la şedinţa CExN al PSD în care se va face evaluarea Guvernului, el a răspuns: „Nu ştiu. Dacă voi fi invitat, probabil voi participa, dacă nu voi fi invitat, sigur nu voi participa”.

Tudorel Toader a precizat că la întâlnirea de joi cu liderii coaliţiei de guvernare Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu nu a discutat despre remanierea sa.

„Spuneam că pentru mine ar fi incomod. Ne-am întâlnit acum. Cum să întreb eu – domnule, mă remaniaţi, nu mă remaniaţi? Adică, realmente, ca om, nu ca ministru, e incomod. Tu ai o obligaţie, ai o demnitate, eşti obligat să ţi-o îndeplineşti până în momentul în care cei care te-au învestit te revocă”, a subliniat Toader.