Toaleta aurită l-a făcut celebru. Un poliţist din Rusia, bănuit de luare de mită

Toaleta aurită l-a făcut celebru. Un poliţist din Rusia a ajuns vedetă în țara natală, în urma perchezițiilor făcute în locuința sa. Responsabilă pentru acest lucru este toaleta lui suflată în aur.

21 iul. 2021, 11:43
Toaleta aurită l-a făcut celebru. Un poliţist din Rusia, bănuit de luare de mită
Toaleta aurită l-a făcut celebru

Toaleta aurită l-a făcut celebru. Pentru că era bănuit de luare de mită, polițiștii au descins în locuința somptuoasă, care i-a lăsat muți de uimire. Dincolo de toate obiectele scumpe găsite, la loc de cinste a stat toaleta aurită, care a ajuns rapid pe internet și face subiectul a nenumărate glume.

Citeşte şi: Motivul pentru care Rusia s-a înarmat cu rachete hipersonice: Acesta e răspunsul Moscovei la scuturile SUA şi NATO, între care şi cel de la Deveselu

Toaleta aurită l-a făcut celebru

Comitetul de anchetă a publicat imagini cu opulenta reședință a colonelului de poliție Alexei Safonov din regiunea Stavropol din sudul Rusiei.

Acuzați că au primit mită peste 250 de mii de dolari, colonelul și 35 de subordonați au fost reținuți. Ei riscă între 8 și 15 ani de închisoare.

Parlamentarul partidului Rusia Unită, Alexandr Khinshtein, spune că peste 35 de membri ai departamentului de poliție rutieră din Stavropol au fost reținuți ca parte a unei operațiuni la scară largă, scrie The Moscow Times.

O adevărată mafie funcționa în regiune”, a declarat Khinshtein, care a făcut publice fotografii cu vila lui Safonov pe pagina sa de socializare, potrivit Digi 24.

Închisoare secretă, găsită în subsolul unei cabane din Rusia

O închisoare secretă, cu crematoriu destinat oamenilor, a fost descoperită în subsolul unei cabane dintr-un sat de lângă Sankt Petersburg, Rusia.

Din clipul postat de 47news.ru., se poate vedea cum cabana dărăpănată este doar un element menit să ascundă teribilul centru de detenție. Casa era înconjurată cu un gard metalic, înalt de trei metri, care în prezent este căzut în paragină.

Intrarea în închisoarea se făcea prin așa-zisul „garaj” al casei prin care puteau să încapă mașini de dimensiunea camionetelor de poliție.

Când jurnaliștii publicației citate au intrat în închisoarea dezafectată, spațiul era inundat aproape integral. În momentul în care au pășit în misterioasa construcție, reporterii au fost întâmpinați de un hol lung și întunecat. În imagini se poate observa cum în subsolul inundat există două celule dotate cu paturi supraetajate și cu toalete.