Toaleta eco fără apă, vedeta Târgului de Construcţii din Capitală VIDEO

Toaleta eco fără apă, WC-ul cu chiuvetă încorporată sau becul care îţi reduce factura la electricitate cu 80% şi are o viaţă de 35 de ani. Sunt câteva dintre inovaţiile prietenoase cu mediul înconjurător prezentate la târgul de construcţii care s-a deschis în Capitală.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 20:47
Toaleta eco fără apă, vedeta Târgului de Construcţii din Capitală VIDEO

Cele peste 200 de firme prezente la târg nu sunt străine de conceptul de inovaţie, aşa că s-au prezentat cu produse care mai de care mai interesante. De exemplu, becul, cel mai bun prieten al omului. Nu de alta dar odată cumpărat are o viaţă de peste 35 de ani, spun experţii. Mai mult, aceste leduri sunt destul de scumpe, preţul lor porneşte de la 45 de lei şi ajunge la 200 de lei, depinde de mărimea produsului. Însă se economiseşte foarte multă energie, până la 85%, astfel se pot economisi mulţi bani la factura de electricitate. În loc de 100 de lei, vom plătim doar 20 de lei.

Tot prietenoasă cu mediul înconjurător şi inovatoare este şi toaleta-chiuvetă. Are două mari avantaje. Unul dintre acestea este că se economiseşte spaţiu prin montarea lavoarului pe rezervor. Un al doilea avantaj este că apa folosită pentru spălare e captată în rezervor, fiind folosită la următoarea tragere.

Toaletele eco, fără apă, sunt sisteme uscate care au, de asemenea, un filtru cu clapetă dintr-un cauciuc special care închide când nu simte coloana de lichid şi deschide când simte presiunea. Astfel, nu se foloseşte niciun strop de apă.

Dacă vă surâde o casă eco, târgul de construcţii este deschis până la sfârşitul acestei săptămâni.