Toalete de un milion de euro într-un spital din Bistriţa-Năsăud VIDEO

Toaletele de la Spitalul din Bistriţa-Năsăud vor fi renovate pentru un milion de euro. Banii vor fi investiţi pentru reabilitarea celor 58 de grupuri sanitare. Asta în condiţiile în care datoriile Spitalului către furnizori se ridică la aceeaşi sumă.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 14:45
Toalete de un milion de euro într-un spital din Bistriţa-Năsăud VIDEO

Pacienţii din spitale au nevoie de medicamente, de aparatură performantă şi de medici de specialitate, la Bistriţa, dar banii sunt folosiţi pentru modernizarea toaletelor din incinta spitalului.

„Valoarea estimată de arhitect este 4.400.000 de lei. După ce am scos din lucrare instalaţiile, am scos partea de instalaţie electrică, instalaţie sanitară, coloane, partea de recompartimentare, să ştiţi că nu mi s-a mai părut chiar atâta de mult”, a declarat Gabriel Lazani, directorul administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Oamenii sunt revoltaţi de investiţie şi cred că banii puteau fi cheltuiţi pentru a acoperi alte nevoi ale spitalului. Investiţia de realizează în condiţiile în care Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud are peste 4 milioane de lei datorii către furnizori.