Toată lumea credea că are o viaţă perfectă în America. Monica Gabor, şochează cu un mesaj emoţionant

Nu de puţine ori s-a scris că Monica Gabor duce o viaţă de huzur în America, însă din nefericire lucrurile nu stau deloc aşa. Fosta soţie a lui Irinel Colubeanu a scris pe Facebook un mesaj emoţionant prin care mărturisea că nu este fericită.

RomaniaTV.net
13 mart. 2014, 17:28
Toată lumea credea că are o viaţă perfectă în America. Monica Gabor, şochează cu un mesaj emoţionant

„Sunt tristă…Dar e normal să fim și triști, nu? Cine poate să fie fericit în fiecare zi? Nu eu…acesta e un lucru sigur. E greu să te uiți mereu la partea plină a paharului, să fii fericit pentru ce ai și să nu fii nemultumit pentru ce nu ai.

E practic deasupra puterilor noastre. Câți dintre noi nu încercam in fiecare zi sa evoluam spiritual, să practicam compasiunea, iertarea și acceptarea? Dar să și reușim să punem aceste lucruri în practica can be very challenging (nu sună la fel in româna: „provocator”).

Se pare că am nevoie sa evoluez mai mult spiritual, sper că aceasta este calea către pace…Este singurul lucru pe care mi-l doresc: PACE

Cine a reușit să își găsească un echilibru interior constant? Vă rog să îmi spuneți și mie cum. Apreciez fiecare răspuns. Aveți grijă de voi”, a scris Monica Gabor pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Mesajul SFÂŞIETOR al Monicăi Gabor în memoria mamei sale de 8 MARTIE