Toate combinaţiile dezastruoase între zodii: Niciodată nu te cupla cu ei

Astrologii sustin ca exista o limita care nu trebuie niciodata depasita in dragoste, cand vine vorba despre combinatiile dintre zodii. Astfel, din punct de vedere al compatibilitatii, pentru fiecare nativ al zodiacului exista nativi din alte zodii care le-ar putea face viata un calvar in cazul in care ajung sa fie parteneri de cuplu.

29 sept. 2014, 05:49
Toate combinaţiile dezastruoase între zodii: Niciodată nu te cupla cu ei

Aceste combinatii intre zodii pot sa fie dezastruoase, relatiile terminandu-se destul de grav, dintr-o serie de motive. Asadar, pentru fiecare zodie exista nativi ai altor zodii cu care nu ar trebui sa se cupleze niciodata, din motivele ce urmeaza:

BERBEC

Nu te cupla cu Taur sau cu Balanta. Taurii se vor dovedi a fi mult mai incapatanati decat voi, lucru pe care il detestati. Veti ajunge sa va certati din orice, dupa o perioada destul de scurta. Balantele va vor sufoca uneori si va vor plictisi cu natura lor prea echilibrata, rareori dispusa sa se abata de la normele sociale traditionale.

TAUR

Nu te cupla cu Gemenii. Gemenii vor ajunge sa va scoata din sarite, sa va faca sa va pierdeti mintile din cauza ca sunt lipsiti de scrupule in ceea ce priveste inselatul. Mai mult decat atat, e posibil sa ajunga sa va foloseasca financiar.

Citeste si: HOROSCOP COMPLET luni, 29 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

GEMENI

Nu te cupla cu Balanta si cu Taur. Balantele va vor plictisi mult prea repede, dupa doar cateva intalniri amoroase. Vi se va face mila de acest nativ si e posibil sa faceti compromisuri cu efecte foarte rele pentru voi, tocmai din cauza milei. Taurii va vor scoate din minti avand in vedere ca nu sunt deloc flexibili, din punctul vostru de vedere. Veti ajunge sa doriti sa ii raniti, facand rau multor persoane.

RAC

Nu te cupla cu Gemeni. Gemenii te vor face sa te indragostesti peste cap de ei ca apoi sa te lase de izbeliste. Vei ajunge sa nu mai ai incredere in tine niciodata dupa o relatie esuata cu un nativ din Gemeni.

LEU

Nu te cupla cu Racii. Avand in vedere ca ai o fire foarte puternica, un nativ din Rac, a carui principala caracteristica nu este taria de caracter, te va aduce in pragul disperarii din cauza alegerilor proaste pe care le va face. Vei ajunge sa-i dispretuiesti toate slabiciunile.

FECIOARA

Nu te cupla cu Varsator. Varsatorii sunt foarte visatori si tu nu poti sa treci peste acest lucru. O relatie cu un Varsator nu va face decat sa te inversuneze si mai mult impotriva persoanelor care isi permit sa nu fie realiste.

Citeste mai mult pe lyla.ro