Toate lumea îl ştie de pe Internet. Cum arată acest copil după 8 ani de la celebra poză

Incepand cu anul 2007, l-ai vazut cel putin o data pe retelele de socializare si te-ai minunat cat de adorabil este. Sammy Griner a devenit popular in mediul online dupa ce mama sa a publicat o fotografie in care baietelul apare mancand nisip.

RomaniaTV.net
18 mart. 2016, 20:27

Din acel moment, fotografia s-a transformat intr-un meme folosit de milioane de oameni din intreaga lume pentru a marca ideea de „succes”. 

Ca orice copil, Sammy Griner a crescut si multi se intreaba cum mai arata acum baietelul pe care toata lumea il stia in urma cu 8 ani. Recent, o fotografie cu el si mama sa a fost publicata pe Imgur, iar pana in prezent aceasta a fost deja distribuita de peste 2.5 milioane de ori, scrie The Sun

Sammy are acum 9 ani, iar cei care i-au urmarit evolutia stiu ca in anul 2015 baietelul a incercat sa stranga bani pentru a isi ajuta tatal sa obtina un transplant de rinichi. Justin Griner a fost diagnosticat cu insuficienta renala in anul 2006, iar in 2009 rinichii sai au cedat. Barbatul a fost nevoit sa apeleze la dializa. Pentru a putea urma tratamentul, familia Griner, stabilita in Florida a cerut ajutorul oamenilor si a lansat un site in speranta ca va gasi un donator si va strange bani pentru a acoperi cheltuielile medicale. 

Familia a reusit sa stranga 134 000 de dolari si a fost impresionata de reactiile pozitive ale oamenilor. „Stiu ca meme-ul cu fiul meu a fost unul popular, dar aici e doar un copil ca oricare altul. E impresionat sa vedem cati oamenii din intreaga lume isi amintesc de el chair si dupa atatia ani„, a declarat mama baiatului conform Daily Telegraph