Toate proiectele depuse de România în timpul mandatului de comisar european al Corinei Creţu au fost adoptate

Fostul comisar european, Corina Creţu, a anunţat că toate proiectele depuse de România în timpul în care europarlamentarul a făcut parte din Comisia Europeană au fost aprobate la Bruxelles.

RomaniaTV.net
31 aug. 2019, 13:20
Toate proiectele depuse de România în timpul mandatului de comisar european al Corinei Creţu au fost adoptate

Corina Creţu a condus comisariatul pentru Politici Regionale, unul dintre cele mai importante, în ceea ce priveşte evaluarea şi adoptarea proiectelor depuse de statele membre ale UE.

„Sunt bucuroasă că, odată cu podul suspendat de la Brăila și rețele de apă din județele Cluj și Sălaj, toate proiectele depuse de România pe parcursul mandatului meu de Comisar European au fost aprobate de către Comisia Europeană, iar fondurile europene au fost transferate către bugetul național” a declarat europarlamentarul Pro România.

Corina Crețu nu a uitat să le mulțumească foștilor colegi de la DG Regio: „Mulțumesc foștilor mei colegi de la DG Regio pentru toate eforturile depuse în a contribui la dezvoltarea României.”

Corina Crețu a atras şi atenția autorităților române:”De acum, responsabilitatea realizării acestor proiecte revine în exclusivitate autorităților naționale și celor locale.”

Ministerul Fondurilor Europene a anunţat vineri că executivul european a aprobat finanțarea a două proiecte extrem de importante pentru România.

Este vorba despre podul suspendat de peste Dunăre și proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj și Sălaj.