Toate spitalele de urgenţă şi Ambulanţa Capitalei acordă îngrijiri non-stop în perioada Sărbătorilor

Toate cele nouă spitale de urgenţă, dintre care două de copii şi câte unul de oftalmologie şi arşi, dar şi Ambulanţa Bucureşti - Ilfov vor acorda îngrijiri medicale non-stop în perioada Sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, informează Ministerul Sănătăţii.

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 10:35
Toate spitalele de urgenţă şi Ambulanţa Capitalei acordă îngrijiri non-stop în perioada Sărbătorilor

Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” şi Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar – Arseni”. De asemenea, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri şi Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice vor avea program continuu în perioada Sărbătorilor de iarnă

Pentru cazurile în care minorii ar putea avea nevoie de îngrijiri medicale, părinţii se vor putea adresa camerelor de gardă ale Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din sectorul 1 şi Spitalului Clinic de Urgenţă Copii „M.S. Curie” din sectorul 4.

În plus, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov va avea program normal de lucru, asigurând şi eliberarea de certificate constatatoare de deces în zonele pe care le deserveşte. Solicitările populaţiei vor fi preluate la numărul de telefon 112.

Totodată, Direcţia de Sănatate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14, sector 1, tel/fax:021/313.77.39

De asemenea, în perioada sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) va avea program cu publicul în zilele de marţi şi miercuri, între orele 8.30 şi 14.30. În zilele de 29 şi 30 decembrie nu va mai fi program pentru public, anunţă CASMB.