Toate spitalele din ţară, controlate de Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică

Publicat: Luni, 09 Decembrie 2013 14:30 // Actualizat: Luni, 09 Decembrie 2013 14:30 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat, luni, că toate spitalele din ţară vor fi controlate, în perioada 10-15 decembrie, de Direcţiile de Sănătate Publică, iar pe baza rezultatelor vor fi făcute planuri de măsuri, care vor fi prezentate în 19 decembrie, în videoconferinţă.

Foto: rtv.net

Ministrul Eugen Nicolăescu a precizat că, în perioada 16-18 decembrie, secretarii de stat Raed Arafat şi Adrian Pană, precum şi secretarul general, care vor coordona întreaga activitate de verificare a spitalelor, vor elabora planuri de măsuri pentru evaluarea capacităţii din perioada 24 decembrie 2013 - 6 ianuarie 2014.

Potrivit Medaiafax, aceste planuri vor fi prezentate, în 19 decembrie, în videoconferinţă, tututor celor interesaţi, respectiv prefecţi, directorii Direcţiilor de Sănătate Publică, coordonatorilor din domeniul medical din cadrul Consiliilor Judeţene, managerilor de spitale, reprezentanţilor Colegiului Medicilor, ai Colegiului Farmaciştilor.

Ministerul Sănătăţii a făcut o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, după ce chirurgul Dan Oprea a acuzat public subfinanţarea, lipsa medicamentelor şi a materialelor sanitare din spital, dar şi neimplicarea autorităţilor care au ales să reabiliteze termic spitalul, în loc să asigure materialele sanitare necesare.

Citeşte şi: Managerul Spitalului Judeţean Ploieşti şi-a dat demisia

Unii pacienţi ai Institutului Oncologic Bucureşti au fost puşi, vineri, în faţa unei situaţii de criză: nu puteau face tratament citostatic, întrucât nu exista ser fiziologic, iar unitatea nu mai avea nici antibiotice, leucoplast şi comprese.

Citeşte şi: Şeful CJ Prahova a aflat din presă despre problemele de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
controale spital Eugen Nicolăescu Raed Arafat sănătate spital
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 dec 09:11
...însă nu a primit aprobarea medicilor, care au susţinut tot timpul că aveau situaţia sub control. CITEŞTE ŞI: Toate spitalele din ţară, controlate de Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică Realitatea era, însă, cu totul alta şi, deşi aflase că la Terapie...
09 dec 23:56
...nu a primit aprobarea medicilor, care au susţinut tot timpul că aveau situaţia sub control. CITEŞTE ŞI: Toate spitalele din ţară, controlate de Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică Realitatea era, însă, cu totul alta şi, deşi aflase că...
09 dec 23:52
Votează email 0 email
...însă nu a primit aprobarea medicilor, care au susţinut tot timpul că aveau situaţia sub control. CITEŞTE ŞI: Toate spitalele din ţară, controlate de Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică Realitatea era, însă, cu totul alta şi, deşi aflase că la Terapie...
09 dec 21:21
...Publică, iar pe baza rezultatelor vor fi făcute planuri de măsuri, care vor fi prezentate în 19 Citește mai departe…

...
09 dec 14:37
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoML
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H