Tokes, invitat să coboare din „maşina dărăpănată” a UDMR

Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, susţine că europarlamentarul Tokes Laszlo, care a comparat UDMR cu o maşină dărăpănată care a părăsit drumul, ar trebui să coboare din aceasta dacă nu mai este mulţumit de colegii săi din maşină, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
25 feb. 2012, 14:17
Tokes, invitat să coboare din „maşina dărăpănată” a UDMR

„Tokes Laszlo a comparat UDMR cu o maşină dărăpănată care a părăsit drumul. Dacă e aşa, de ce nu coboară domnul Tokes, dacă nu mai este mulţumit cu colegii săi din maşină? Citim numai critici adresate de domnul Tokes UDMR. De ce nu părăseşte această Uniune, are unde să plece, pentru că a primit o maşină de concurs nou-nouţă. Deci poate să renunţe la greutatea pe care o presupune UDMR”, a declarat, sâmbătă, la CRU, secretarul general al UDMR, Kovacs Peter.

Kovacs a adăugat că el, ca pasionat al sporturilor automobilistice, ştie că „doar câţiva” sunt în stare să câştige o competiţie, chiar dacă Tokes probabil îşi doreşte să „stea la volan”.

„Ştiu că foarte mulţi renunţă la linia de start, alţii sunt buni doar de câteva ture, dar doar câţiva sunt în stare să câştige competiţia. Maşina UDMR e testată până la refuz, iar celălalt automobil până în prezent a rulat în liga a treia. Noi suntem foarte precauţi, încercăm să nu ne izbim de zid, pentru că respectăm dorinţa comunităţii care ne-a desemnat să stăm la volan”, a conchis Kovacs.

Consiliul Reprezentanţilor Unionali, miniparlamentul UDMR, care s-a întrunit, sâmbătă, la Târgu Mureş, are pe ordinea de zi raportul preşedintelui unional, discuţii legate de acesta, dar şi un punct legat de adoptarea unui regulament pentru desemnarea candidaţilor Uniunii la alegerile locale.