Tolea Ciumac, la un pas să fie lăsat fără bolidul de zeci de mii de euro

Luptător de K1 Tolea Ciumac a fost la un pas să-și piardă mașina de zeci de mii de euro, pe care o parcase pe o stradă din Arad. Bolidul luptătorului a fost ridicat din apropierea unei treceri de pietoni, după ce a blocat un alt autoturism.

08 mart. 2020, 05:56
Tolea Ciumac, la un pas să fie lăsat fără bolidul de zeci de mii de euro

Sportivul s-a dus să ia masa la un restaurant din Arad şi a parcat bolidul în apropierea unei treceri de pietoni, blocând un autoturism. A fost chemată imediat autospeciala care se ocupă de ridicarea autovehiculelor parcate ilegal.

Odată ce aceasta a ajuns la locul indicat, iar maşina a fost prinsă în chingi şi ridicată pentru a fi urcat pe platformă şi transportată la depozit, a ieşit şi Tolea Ciumac din restaurnat pentru a vedea ce se întâmplă. Bolidul a fost coborât pe carosabil, sportivul recuperându-și mașina chiar la fața locului.

Tolea Ciumac a avut însă de plătit 160 de lei pentru deplasarea echipajului companiei.

„Pentru că s-a conformat şi şi-a mutat maşina, nu a fost aplicată nicio sancţiune”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad, potrivit aradon.ro.

Reamintim că Tolea Ciumac l-a învins pe Florin Lambagiu (23 de ani), alias „Rambo”, în cadrul galei Dynamite Fighting Show de la Arad.

Citeşte şi SCENE ULUITOARE Soţia lui Tolea Ciumac, pusă la podea în gala de la Arad. S-a certat cu „Rambo de România” FOTO ŞI VIDEO