Tolo.ro: TVR a cedat către Dolce mai multe meciuri de la Euro 2012 decât prevedea contractul

Conform schimbului de mailuri dintre şeful departamentului Sport de la TVR, Cosmin Cernat, şi directorul de la Dolce Sport, Vlad Enăchescu, postul de televiziune prin cablu ar fi trebui să transmită exclusiv şi două meciuri din sferturi şi o semifinală.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 10:30
Tolo.ro: TVR a cedat către Dolce mai multe meciuri de la Euro 2012 decât prevedea contractul

Scandalul din TVR, declanşat de sublicenţierea partidelor de la Euro 2012 către Dolce Sport, este departe de a se fi încheiat. În fiecare zi apar noi dedesubturi legate de acest caz, iar Cătălin Tolontan publică pe blogul său, tolo.ro, mai multe mailuri schimbate de Cosmin Cernat, şeful departamentului Sport din TVR, şi Vlad Enăchescu, directorul Dolce Sport.

Dacă ar fi fost după aceştia, abonaţii televiziunii publice urmau să nu vadă din Campionatul European 14 meciuri, care ar fi mers exclusiv la Dolce, inclusiv două sferturi de finală şi o semifinală. În cele din urmă s-au cedat 12 partide către operatorul de cablu, cu două mai multe decât prevedeau termenii contractului.

Deşi în contractul pe care tu îl aduci în discuţie vorbim de 10 meciuri exclusive, am obţinut 12 meciuri„, i-a scris Cernat lui Enăchescu, iar răspunsul acestuia din urmă a fost următorul: „Despre 10 meciuri vs 12 meciuri o să discutăm cînd ne vedem face to face. Sunt multe lucruri pe care nu le-am respectat şi asta poate cauza probleme. Dar e mai simplu să discutăm face to face„.

Mai mult, un plan similar urma să fie pus în aplicare de cei doi şi cu ocazia Jocurilor Olimpice, Enachescu scriindu-i lui Cernat într-unul din mailuri: „Despre JO vorbim cînd ne vedem”.