Tom Cruise, transformare şocantă! Ce s-a întâmplat cu fața actorului de la Hollywood FOTO ŞI VIDEO

Tom Cruise a apărut la meciul de baseball dintre Los Angeles Dodgers și San Francisco Giants cu un look total schimbat, cel mai probabil ca urmare a unor operații estetice. În vârstă de 59 de ani, starul de Hollywood pare ușor umflat la față!

11 oct. 2021, 21:58
Tom Cruise, transformare şocantă! Ce s-a întâmplat cu fața actorului de la Hollywood FOTO ŞI VIDEO

Tom Cruise, transformare şocantă! Momente inedite pentru publicul aflat la Oracle Park, în San Francisco, pentru meciul de baseball dintre Giants și Dodgers, scrie Daily Mail. Tom Cruise și fiul său, Connor, au surprins pe toată lumea când au apărut pe stadion. Fotografiile și clipurile video cu Tom Cruise în timp ce zâmbea și le făcea cu mâna fanilor au făcut furori pe rețelele sociale, iar unii dintre comentatori au rămas şocaţi de faţa actorului!

Tom Cruise, transformare şocantă! Ce s-a întâmplat cu fața actorului de la Hollywood

Un fan a postat o întrebare pe Twitter și i-a dat tag actorului: „Ce ți-ai făcut la frumoasa ta față? Am fost atât de dezamăgit când te-am văzut în tribune la meciul cu Dodgers. Nu-ți mai pune mizerii în față, pe rog!”. „Ce-i cu pomeții de babuin umflat?”, a scris un alt utilizator al rețelei Twitter. Alții oameni s-au întrebat dacă nu cumva actorul are vreo reacție alergică!

Transformare radicală a liderului nord-coreean Kim Jong Un. Dictatorul a slăbit 20 kg, imagini de la parada la care a uimit o lume întreagă FOTO

Unii dintre fani nu cred că în tribune se afla chiar actorul, argumentând că seamănă mai mult cu o sosie. Însă Tom Cruise este cunoscut pentru faptul că își schimbă înfățișarea, uneori pentru a se adapta rolurilor sale.