Tom Hardy şi-a făcut un tatuaj inedit, după ce a pierdut un pariu cu Leonardo DiCaprio FOTO

Tom Hardy şi-a făcut un tatuaj dedicat lui Leonardo DiCaprio, după ce a pierdut un pariu cu actorul alături de care a jucat în filmul "The Revenant”, în legătură cu gala premiilor Oscar din anul 2016. 

RomaniaTV.net
01 feb. 2018, 08:31

Tom Hardy şi-a tatuat mesajul „Leo Knows All” (Leo ştie totul, n.r.) pe un biceps, după ce a pariat cu Leonardo DiCaprio că el nu va fi nominalizat la Oscar, informează news.ro.

Citeşte şi Şi-a tatuat zona intimă şi de atunci viaţa i s-a transformat într-un coşmar. „Este de-a dreptul jenant…” FOTO

„Tom a crezut că nu va fi nominalizat pentru rolul său (în The Revenant), iar Leo a considerat că interpretarea lui a fost atât de bună încât, cu siguranţă, va fi nominalizat. Dacă Leo ar fi pierdut, şi-ar fi făcut un tatuaj. Însă, a avut dreptate”, a spus o sursă pentru Us Weekly.

Tom Hardy a fost nominalizat la Oscar în 2016 la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru interpretarea personajului John Fitzgerald în „The Revenant”. Însă, premiul la această categorie i-a revenit lui Mark Rylance pentru apariţia sa în „Bridge of Spies”.

„The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant” a fost recompensat cu trei premii Oscar: pentru regie (Alejandro G. Iñárritu), pentru cel mai bun actor în rol principal (Leonardo DiCaprio) şi pentru cea mai bună imagine (Emmanuel Lubezki).