Un actor celebru, noul James Bond. Cine ar urma să îl înlocuiască pe Daniel Craig

Tom Hardy ar urma să fie cel de-al zecelea James Bond. Actorul britanic va prelua, cel mai probabil, rolul agentului 007 de la Daniel Craig în celebra serie, scrie presa britanică.

RomaniaTV.net
20 sept. 2020, 11:37

Tom Hardy, în vârstă de 43 de ani, ar fi dat deja probă pentru rolul lui James Bond în luna iunie și ar fi primit rolul.

Anunțul oficial în acest sens ar urma să fie făcut însă la finalul anului sau în 2021, în orice caz, după lansarea noului film din serie în care Daniel Craig joacă pentru ultima dată rolul agentului 007. Premiera peliculei a fost întârziată de pandemie și Tom Hardy a trebuit să păstreze secretul în tot acest timp.

Însă actorul se gândea de mai mulți ani la acest rol. „Cred că orice actor ar lua în calcul rolul James Bond, nu credeţi?”, declara Hardy într-un interviu din 2015.

Tom Hardy și-a făcut debutul în cinematografie în 2001 și de-a lungul carierei a câștigat numeroase premii. Este totodată și actor de teatru, a filmat și miniserii de televiziune, fiind apreciat pentru capacitatea sa de a juca o diversitate de roluri.


loading...