Tom Sizemore nu mai are nicio speranță de viață după anevrismul cerebral suferit luna trecută

Managerul actorului Tom Sizemore a anunțat că familia acestuia se pregătește să ia o decizie cu privire la sfârșitul vieții acestuia.

01 mart. 2023, 12:21
Tom Sizemore nu mai are nicio speranță de viață după anevrismul cerebral suferit luna trecută
Viața actorului Tim Sizemore se apropie de final

În data de 18 februarie, Tom Sizemore a suferit un anevrism cerebral în urma căruia medicii nu i-au mai dat nicio speranță de recuperare.

Actorul în vârstă de 61 de ani este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în mai multe filme celebre, precum „Saving Private Ryan”, „Black Hawk Dowm” și „Natural Born Killers”.

În trecut, artistul s-a confruntat cu o serie de probleme din cauza consumului de droguri și a petrecut o perioadă în închisoare pentru comiterea unor acte de violență conjugală.

Citește și: Doliu uriaş în România. A murit o artistă admirată în întreaga lume

„Astăzi, medicii i-au informat familia că nu mai există speranțe de recuperare și au recomandat decizia de încheiere a vieții. Familia sa urmează să se decidă asupra chestiunilor legate de sfârșitul vieții și un comunicat de presă va fi publicat miercuri”, a anunțat luni seară managerul lui Tom Sizemore, Charles Lago.

Sizemore a devenit celebru în anii ’90 și a jucat alături de Tom Hanks în filmul „Savin Private Ryan” (1998), premiat cu Oscar.

Odată cu faima a venit și dependența de droguri, starul vorbind în autobiografia sa despre dependența sa de heroină și metamfetamine.

Citește și: Clipe grele pentru regina muzicii pop. Madonna, în doliu după ce fratele ei mai mare a murit

În 1977, a fost arestat pentru suspiciunea de agresiune comisă asupra soției sale, actrița Mave Quinlan, de care a divorțat doi ani mai târziu.

În 2003, Tom Sizemore a fost condamnat la șase luni de închisoare după ce a agresat-o fizic pe iubita lui de la acea vreme, Heidi Fleiss, supranumită „Matroana Hollywoodului”. Atunci, instanța i-a ordonat să urmeze un curs complet într-o clinică de dezintoxicare și un curs de management a furiei.