Toma Petcu, ministrul Energiei, despre remaniere: Nu am nicio intenţie să părăsesc portofoliul

Toma Petcu, ministrul Energiei, a declarat, vineri, la Buzău, că nu are nicio intenţie să părăsească portofoliul, el arătând că nu au fost exprimate nemulţumiri privind activitatea sa şi că nu a avut nicio discuţie depre o eventuală remaniere cu premierul sau lideri ai PSD.

12 mai 2017, 17:43
Toma Petcu, ministrul Energiei, despre remaniere: Nu am nicio intenţie să părăsesc portofoliul

Întrebat, vineri, la Buzău, unde a participat la prezentarea unui zăcământ de gaze, dacă se simte „remaniabil”, ca urmare a discuţiilor în acest sens care vizează persoana sa, şi dacă va părăsi portofoliul, Toma Petcu a răspuns: „Nu am nicio intenţie să-l păsesc. Remanierile nu le stabilesc eu (…) Aceste lucruri se discută… nu este un subiect care să ne intereseze”.

Chestionat dacă a discutat cu premierul sau cu lideri ai PSD şi dacă au fost exprimate nemulţumiri privind activitate sa, ministrul Enegiei a răspuns nengativ.

Ministrul Energiei a participat, vineri, la prezentarea unui zăcământ de gaze, făcută de Romgaz. La eveniment au mai participat premierul Sorin Grindeanu, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ministrul Economiei, Mihai Tudose.

Guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu ar putea fi remaniat în următoarea lună. Liviu Dragnea şi-a exprimat nemulţumirea faţă de mai mulţi miniştri pentru proasta comunicare în spaţiul public.

Citeşte şi: Mai mulţi miniştri din cabinetul Grindeanu, la un pas de remaniere