Tomac, la Chişinău: Mă duc să îi îndemn pe românii dintre Prut şi Nistru să îl voteze pe singurul candidat unionist, Theodor Paleologu

Publicat: Joi, 07 Noiembrie 2019 19:12 // Actualizat: Joi, 07 Noiembrie 2019 19:12 // Sursa: romaniatv.net

Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat, joi, că a plecat la Chișinău, pentru a-i îndemna pe "românii dintre Prut și Nistru să îl voteze pe singurul candidat unionist la funcția de Președinte al României, Theodor Paleologu".

Președintele Partidului Mișcarea Populară, eurodeputatul Eugen Tomac (PMP, PPE), va vota vineri pentru alegerile prezidențiale din acest an, la Chișinău, într-un gest simbolic făcut în contextul în care la acest scrutin cetățenii români din străinătate vor putea vota pe parcursul a trei zile.

"În câteva clipe va decola avionul spre Chișinău. Trăiesc diferit fiecare plecare în Basarabia.

De data aceasta, mă duc să îi îndemn pe românii dintre Prut și Nistru să îl voteze pe singurul candidat unionist la funcția de Președinte al României, Theodor Paleologu.

De anul acesta, în premieră, în secțiile înființate în alte state se va vota timp de trei zile. Am ținut să fiu printre primii care votează la Chișinău, alături de românii din acest ținut românesc.

Prin urmare, mâine, 8 noiembrie, la ora 12:00, voi pune ștampila hotărât în dreptul lui Theodor Paleologu, la Ambasada României din R. Moldova.

Vă îndemn și pe voi să o faceți!", a scris Tomac pe Facebook.

Românii sunt așteptați la vot, la alegeri prezidențiale 2019, în data de 10 noiembrie 2019.

Procesul de vot la alegeri prezidențiale 2019 începe duminică, 10 noiembrie 2019, la ora 7:00 și se va încheia la ora 21:00.

Prin excepție, votarea în străinătate se desfășoară și în zilele de vineri și sâmbătă, 8 noiembrie și 9 noiembrie.

În ziua de vineri, procesul de vot începe la ora locală 12:00 și se va încheia la ora locală 21:00, iar în ziua de sâmbătă, votarea începe la ora locală 7:00 și se va încheia la ora locală 21:00.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri prezidenţiale Eugen Tomac PMP Theodor Paleologu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7667
RON
17 Nov
noapte 10 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H