Tonciu şi Mitea s-au împăcat şi se iubesc mai mult ca oricând. Vezi poza care demonstrează asta

După ce Andreea Tonciu a hotărât să pună punct relaţiei cu Nicolae Mitea şi a plecat din apartamentul fotbalistului, se pare că cei doi s-au împăcat din nou şi par mai fericiţi ca niciodată. 

27 mart. 2013, 20:47

Andreea Tonciu scria la sfârşitul lunii februarie pe contul său de Facebook că relaţia dintre ea şi Mitea a luat sfârşit.

„Vă datorez o explicaţie. Relaţia dintre mine şi Niky s-a răcit de foarte mult timp şi el ştie lucrul ăsta! Să ies cu cineva este singurul lucru pe care pot să îl fac să fiu sigură că nu o să mă mai întorc la el! Niky este un baiat minunat pe care l-am iubit enorm, dar vine un moment în viaţă când întoarcem pagina şi e timpul să mergem mai departe! El are dreptul să îşi găsească pe cineva, poate mai bun decât mine şi să îşi refacă viaţa! Îi mulţumesc pentru toate clipele frumoase şi toată iubirea pe care mi-a oferit-o cât timp a fost lângă mine dar nu avea rost să ne mai minţim singuri în privinţa unei iubiri de mult pierdută! Vă mulţumesc pentru înţelegere!!”, a postat ea pe contul personal al unei rețele de socializare.

Citeşte şi Nicolae Mitea A PLÂNS în direct pentru Andreea Tonciu

Cum era de aşteptat, vedeta s-a împăcat cu fotbalistul şi se pare că lucrurile au revenit la normal. Cei doi s-au pozat în pat şi au postat imaginea pe Facebook.