Tonel Pop, despre audierea lui Gheorghe Dincă: Procurorii au refuzat să consemneze ceea ce declara Dincă

Audieri maraton în cazul Caracal. Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, a dezvăluit ce s-a întâmplat în timpul celor 12 ore de interogatoriu, unde avocaţii au avut neînţelegeri cu procurorii.

05 sept. 2019, 17:47
Tonel Pop, despre audierea lui Gheorghe Dincă: Procurorii au refuzat să consemneze ceea ce declara Dincă

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a spus că a fost un adevărat scandal cu procurorii, care au refuzat să consemneze ceea ce declara Gheorghe Dincă. Mai mult, criminalul a fost deranjat că avocații îi pun întrebări. Pop a precizat că declarațiile lui Dincă de azi, referitoare la Luiza Melencu, nu sunt cele prezentate de presă, lăsând să se înțeleagă că fata nu ar fi putut fi ucisă și arsă în aceeași zi.

Citeşte şi: Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă. Ce au găsit anchetatorii

”Era foarte revoltat că avocații îi pun întrebări. Era revoltat pe mine pentru ce declar în presă. Nu știu de unde știe. Am refuzat să semnez documentele, pentru că nu concordă cu adevărul, cu cele spuse anterior de el. În general a mințit. Ceea ce a spus nu s-a consemnat cum s-a spus. Am rugat procurorul să corecteze, dar nu a vrut. Tot ce era, era în defavoarea Luizei.

Procurorul a refuzat să consemneze ce a declarat Dincă, a consemnat fraze care o puneau într-o poziție defavorabilă pe Luiza. M-au certat că de ce vorbesc despre ei. Eu am pus întrebări, Dincă a răspuns în sensul celor afirmate de mine, iar procurorul s-a supărat și a refuzat să consemneze. Datele arată că este imposibilă povestea din presă. Din declarația pe care a dat-o acum Dincă, situația nu este cea anunțată inițial.

DIICOT m-a amenințat, mi se pare că l-a amenințat și pe procurorul general, că de ce mi-a dat răspuns”, a declarat Tonel Pop la România TV.

Citeşte şi: Cumpănaşu, dezvăluiri din audierea lui Dincă: Avocatul familiei avea impresia că procurorii nu îl lăsau pe Dincă să dea informaţii


loading...