Tonel Pop detonează BOMBA în CAZUL CARACAL. Ce s-a întâmplat între Gheorghe Dincă şi profilerul Poliţiei la AUDIERI

Publicat: Vineri, 18 Octombrie 2019 23:08 // Actualizat: Vineri, 18 Octombrie 2019 23:09 // Sursa: romaniatv.net

Tonel Pop aruncă bomba: Gheorghe Dincă a fost sfătuit de profiler la audieri. Avocatul familiei Luizei Melencu susține că psihologul ales pentru stabilirea profilului lui Gheorghe Dincă a participat ilegal la anchetarea acestuia.

Tonel Pop face dezvăluiri uluitoare despre audierea lui Gheorghe Dincă.

LOVITURĂ DE TEATRU în CAZUL CARACAL. O altă fată rupe tăcerea: fiica lui Gheorghe Dincă a dus-o la produs în Italia VIDEO

"Profilerul, aşa zisul psiholog de la poliţie, nu e profiler, a stat în ancheta, a intervenit, a vorbit, ceea ce e interzis de legislaţia românească! Intervine în discuţii, îi reproşează lui Gheorghe Dincă, sare în sus când Gheorghe Dincă spune o prostie! Dincă îl analiza! Îl concola că nu-i spunea ce voia!", a declşarat Tonel Pop la România TV.

De când a fost adus la Bucureşti, Gheorghe Dincă a fost de mai multe ori în faţa profiler-ului Poliţiei Române. Timp de cinci şedinţe  a încercat profiler-ul să intre în mintea criminalului, iar concluziile principale sunt că Gheorghe Dincă este un bărbat autoritar, care nu are remuşcări cu privire la ce a făcut. Mai mult, el se teme mai puţin de pedeapsa pe care o va primi, decât de reacţia celorlalţi puşcăriaşi.

BOMBĂ în cazul Caracal! S-A AFLAT: ce le-a spus Gheorghe Dincă agenţilor de la FBI

În momentul de faţă, această analiză comportam'entală nu a fost finalizată. El nu a tras concluziile finale, el dorind să mai stea de vorbă cu Gheorghe Dincă, o a şasea şedinţă fiind programată pentru săptămâna viitoare. Aceasta este doar a doua etapă a analizei comportamentale, prima desfăşurându-se la Caracal, în timp ce anchetatorii săpau în curtea casei lui Dincă, în căutare de probe.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cazul Caracal Gheorghe Dinca profiler tonel pop
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H