Toni Braxton cântă la Vanghelion 2012! Vezi meniul şi cine va întreţine atmosfera VIDEO

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, aşteaptă câteva mii de oameni la petrecerea de Revelion de la Romexpo.

RomaniaTV.net
29 dec. 2011, 09:21
Toni Braxton cântă la Vanghelion 2012! Vezi meniul şi cine va întreţine atmosfera VIDEO

După o pauză de 2 ani, motivată de criză, Marian Vanghelie reia seria revelioanelor care l-au consacrat.

Voltaj, Holograf, Pepe, Delia, Marcel Pavel, Monica Anghel, Ştefan Bănică jr., Ovidiu Lipan Ţăndărică şi celebra Toni Braxton se numără printre cei care cânta laVanghelionului.

În cursul serii de vineri, Marian Vanghelie a venit în inspecţie pentru a vedea cum stau lucrurile şi s-a declarat mulţumit.

Edilul de la 5 a declarat pentru România TV că revelionul organizat de el a devenit un „brand” şi s-a arătat bucuros şi onorat că foarte mulţi cetăţeni din Harghita şi Covasna au ales să participe la Vanghelionul lui.

Chiar dacă unii se supără sau nu se supără, eu am să fac în continuare revelionul„, a spus Vanghelie.

Întrebat despre meniu, primarul nu a vrut să se complice cu pronunţarea unor cuvinte grele, într-o limbă străină.

De trei zile n-am dormit şi nu mă puneţi să pronunţ acum toate cuvintele astea sofisticate, în franceză, că sigur o să vă dau o ştire foarte bună şi nu vreau să vă dau această ştire. Vreau ca ştirea să rămână Revelionul sau Vanghelionul, cum vreţi dumneavoastră să-i spuneţi, dar să rămână acest eveniment care s-a muncit foarte mult, două-trei luni de zile„, a răspuns Vanghelie, devenit celebru pentru modul cum stâlceşte uneori limba română şi pentru greşelile de exprimare făcute de-a lungul vremii.

Menul pe care Vanghelie nu s-a aventurat să îl înşire este unul franţuzesc. Acesta va cuprinde crochete de pui franţuzeşti, rulou de hering afumat, salată cu piept de pui fumee, muşchi file de porc afumat, file de cod norvegian cu legume julien.

Nu vor lipsi totuşi de pe mese nici tradiţionalele bucate româneşti.

Petrecerea începe la ora 21.00 şi se va termina la ora 5.00-6.00 dimineaţa, cu „Periniţa”.

Biletele pentru Vanghelion au fost epuizate vineri după-amiază. Preţul unui bilet a fost de 150 de lei, iar pensionarii au plătit doar 30 de lei.